No Stink Ontgeur-zakjesDe ontgeurzakjes van No Stink zijn de perfecte oplossing voor het verwijderen van ongewenste geuren en vocht uit bagage, kasten, tassen, auto's, skischoenen en nog veel meer - zo blijft het fris, droog en stankvrij!

Plaats de ontgeurende zakjes gewoon op of in het gewenste product en laat het een nacht staan.

De natuurlijke eigenschappen van No Stink bamboe houtskool absorberen het vocht en verwijderen de bacteriën die vieze geuren veroorzaken.

Geschikt voor vrijwel alles dat stinkt!
 

"Ik ben echt fan van deze zakjes. Ze werken heel goed, gebruik ze echt in alle kasten tassen en schoenen." - Johan, Den Haag.
NATUURLIJK - gemaakt van niet-toxische, milieuvriendelijke houtskool van bamboe.
ABSORBEERT VOCHT - Bamboe houtskool is een zeer poreus materiaal dat effectief is in het verwijderen van vocht, wat op zijn beurt de opbouw van slechte geur voorkomt
ANTI-BACTERIËEL - Het verwijderen van vocht voorkomt dat er nare bacteriën in het gebied groeien.
HERBRUIKBAAR - Plaats de No Stink-zakjes op de gewenste plek en laat ze een nacht staan.
HER-ACTIVEERBAAR - Om ervoor te zorgen dat No Stink zo lang mogelijk meegaat, plaats je ze 1-2 uur lang één keer per maand in de zon om op te laden. U kunt dit maximaal 1 jaar doen.
RECYCLEBAAR - Zodra uw No-Stink-product het einde van zijn levenscyclus heeft bereikt, snijdt u de zak open en strooit u deze op de grond in uw tuin. Dit zal planten helpen voedingsstoffen uit de grond te absorberen.

No Stink is geurloos.

Een No Stink zakje is: 15 cm x 5,5 cm. Eén verpakking bevat 2 zakjes.

Het pakketje past door uw brievenbus, u hoeft dus niet thuis te blijven.
 

Klik hier om te bestellen >>>