Stinken je sportspullen? No Sweat!

Nuvo Sport Fresh is het product dat stinkende sportartikelen bestrijdt op een 100 % biologische manier. Wanneer producten niet in een wasmachine kunnen maar wel bevattelijk zijn voor zweet dan is dit de meest ideale oplossing. Slechts een enkel spraytje en je spullen krijgen een heerlijke mint geur en de stinkende bacteriën worden direct afgebroken.

Nuvo Sport Fresh spray Ideaal voor sportschoenen, scheenbeschermers, skischoenen, handschoenen, schaatsen, helmen en je sporttasNuvo Sport Fresh spray Ideaal voor sportschoenen, scheenbeschermers, skischoenen, handschoenen, schaatsen, helmen en je sporttas
Verkrijgbaar in de reguliere blauwe variant (lichte mintgeur) of de Woman's Edition Cottonfresh: dezelfde werking met een vrouwelijke katoengeur.
 

Ideaal voor sportschoenen, scheenbeschermers, skischoenen, handschoenen, schaatsen, helmen en je sporttas.

Kortom: alles dat bezweet is, maar niet in de wasmachine kan.

Nuvo Sport Fresh is het product dat stinkende sportartikelen bestrijdt op een 100 % biologische manier. Wanneer producten niet in een wasmachine kunnen maar wel bevattelijk zijn voor zweet dan is dit de meest ideale oplossing, slechts een enkel spraytje en het product krijgt weer een heerlijke mint geur. Nuvo Fresh werkt op microbiologische basis en is dus volledig biologisch afbreekbaar, er is geen alcohol of andere stoffen aan toegevoegd om te vernevelen en is daarom super veilig in gebruik voor alle leeftijden. Doordat de stinkende en vaak schimmelende bacteriën worden verwijderd zal dit ook de duurzaamheid van uw sportproduct verlengen. Nuvo Sport Fresh is uiterst geconcentreerd en zal maar liefst 6 maanden meegaan bij een gemiddeld gebruik van 3 keer per week.
 

"Voor de intensieve sporter is dit een goed hulpmiddel om uitrusting schoon te houden en te vrijwaren van kwalijke geuren. Je kunt je schoenen niet wassen, je handschoenen niet uitspoelen en daar is dit middel prima voor." - Jan, Ridderkerk


"Met de mannen in zo'n klein Frans appartementje op wintersport... Sport fresh is zo ongeveer het belangrijkste dat ik meeneem!" - Ferry, Hoogeveen


Hoe werkt Nuvo Sport Fresh?

Dit 100 % biologische product werkt met bacteriën en micro-organismen. De spray wordt op of in het product gespoten, de ingespoten goede bacteriën (probiotica) eten de stinkende bacteriën op, zolang er stinkende bacteriën aanwezig zijn blijft het product werken. Dit in tegenstelling tot producten die alleen de geur maskeren. Nuvo Sport Fresh blijft werken en pakt het probleem bij de oorzaak aan. Daarnaast zorgt de mint voor een extra frisse geur.
Hoe gebruik ik Nuvo Sport Fresh?
1 of 2 keer sprayen na het gebruik van de sportproducten. 

Hoe lang doe ik met een fles Nuvo Sport Fresh?

Bij gemiddeld 3 keer per week sporten zal het product 6 maanden meegaan.
Voordelen van Nuvo Sport Fresh Equipment:
- altijd frisse sportartikelen
- 100 % biologisch
- langere duurzaamheid van producten
- uiterst geconcentreerd
- heerlijke mintgeur
- bacteriën die constant blijven werken
 

Probiotica bestrijdt, wat wij vinden stinken

De basis van NuvoClean producten zijn 100 procent natuurlijke ingrediënten, zoals bacteriën, sporen en enzymen, die zich bij voorkeur voeden met vuil. Na gebruik worden probiotische reinigingsmiddelen op natuurlijke wijze afgebroken. Dit betekent, dat microbiologische schoonmaakmiddelen niet schadelijk zijn voor de mens of de natuur. Maar ze kunnen veel meer dan hun chemische tegenhangers. NuvoClean probiotische schoonmaakmiddelen bieden ook bescherming op de lange termijn, omdat de stoffen na de reiniging nog steeds op het object hun werk blijven doen en nieuwe vervuiling "opeten". Hierdoor garandeert NuvoClean een duurzame en langdurige werking en een uitgebreide bescherming.

Bijvoorbeeld handschoenen, sportschoenen en scheenbeschermers gaan na verloop van tijd stinken. Deze onaangename geur wordt veroorzaakt door de afbraakproducten van ongewenste micro-organismen. Deze organismen halen stoffen uit het zweet als voedsel. Omdat zweet diep in het materiaal dringt zijn de stank-veroorzakende organismen omgeven door een beschermende laag. De poging tot verwijdering met gebruikelijke reinigingsmiddelen zal daarom falen omdat deze producten alleen aan de oppervlakte werken. De probiotica van NuvoClean dringt door tot de bron van het kwaad; de Probiotica van NuvoClean zorgen voor een grondige reiniging en de sporen dringen diep in de materiaal en verdringen er de stank veroorzakende organismen, doordat er een heerlijke mint geur aan het product is toegevoegd zult u al snel resultaat boeken. Binnen een paar dagen wordt de doordringende stank van zweet daadwerkelijk verdreven. Wordt de behandeling regelmatig herhaald, dan zullen de stank-organismen voor altijd verdwijnen.

 

Zorg ervoor dat jouw sportspullen de volgende keer weer fris zijn. Bestel hier jouw Sport Fresh spray:
 

Sport Fresh spray Nuvo Clean 150ml - Regular

Sport Fresh spray Nuvo Clean 150ml - Regular
Product: Sport Fresh spray Nuvo Clean 150ml - Regular
Omschrijving: Wanneer het niet in een wasmachine kan maar wel stinkt naar zweet dan is dit de oplossing. O.a. voor sportschoenen, scheenbeschermers, skischoenen, handschoenen en de sporttas. 100 % biologisch
Maat:
Voorraad: 27
Aantal: 
€ 14,95
powered by myShop.com
Verzendkosten NL:
Brievenbuspakjes (inlegzolen, Hat Liners, Thronjuwel 10ml, ondershirts, ontgeurzakjes)   € 3,95.
Overige producten (pakketpost)   € 5,95
Is het orderbedrag boven € 50, dan betaalt No Sweat de verzendkosten.

Verzendkosten BELGIE:
Brievenbuspakjes (inlegzolen, Hat Liners, Thronjuwel 10ml, ondershirts, ontgeurzakjes)   € 6,25.
Overige producten (pakketpost)   € 8,25
Is het orderbedrag boven € 50, dan betaalt No Sweat de verzendkosten.

We verzenden binnen 1-2 dagen. Zendingen naar Belgie kunnen een paar dagen langer duren.