Gênante stank op het toilet? No Sweat!
Je herkent het wel: je bent op bezoek en je moet een grote boodschap doen. Je verlaat het toilet en de gastvrouw gaat net op dat moment zelf... Zeer pijnlijke momenten op kantoor, bij je partner thuis, op reis of op bezoek. Maar met deze spray ben je nu klaar voor deze situaties. Eenvoudig voor het poepen een paar keer sprayen in de pot en vervolgens uw behoefte doen. De innovatieve spray belemmert alle nare geur de ruimte in te gaan en het enige dat je ruikt is een aangename citroenlucht.
 

"Fantastisch dit, werkt echt! Wij hebben maar 1 toilet in huis dus voor mijn vrouw en kind erg vervelend als ik geweest ben.
Nu niets meer te ruiken, top!" - C. de Jong, Haarlem

 
 
nu ook in handzaam 10ml formaat      


Nu ook beschikbaar als handige meeneem spray van 10ml.
Deze handzame spray heeft het formaat van een lippenstift, ideaal voor de handtas of broekzak!
 

Zo werkt deze toiletspray:


Deksel omhoog, vier keer sprayen en je laat geen nare geur meer achter! Zodra je het WC Parfum hebt gespoten op het wateroppervlak van het toilet, vormt zich een beschermende dunne laag, die bestaat uit biologisch afbreekbare oliën. Alle "geur bronnen" die te water gaan, worden afgesloten onder deze laag.

Het resultaat: De kust is veilig!No Sweat levert parfums van het Duitse merk ‘Thronjuwel’ (vertaling: troonjuweel). U koopt een milieuvriendelijk product van Duitse kwaliteit. Thronjuwel toiletparfum is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij No Sweat.


Beschikbaar als 50ml flacon voor bij uw toilet. Én als handige meeneem spray van 10ml. Deze handzame spray heeft een diameter van iets meer dan 2 cm en een lengte van 9 cm. Ideaal voor de handtas of broekzak!
 
Thronjuwel toiletparfum is goedgekeurd door PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).