Zweetplekken onder je oksels?

Dat is nu verleden tijd met deze ondershirts met ingenaaide okselpads!


 

Ingenaaide okselpads

Deze ondershirts hebben ingenaaide, mee-wasbare okselpads. Daardoor zie je geen natte en vieze zweetplekken meer. Je overhemden en truien gaan substantieel langer mee. Een okselpad is een absorberend lapje aan de binnenzijde van je kleding onder je oksel. Het bestaat uit een zachte laag tegen de huid, een absorberend gedeelte om vocht op te vangen en een waterkerende laag om doorlekken te voorkomen. Een pad voorkomt op een vriendelijke manier vochtige okselplekken en hardnekkige vlekken in je kleding. De Nederlandse firma 1-2DRY, specialist op dit gebied, heeft deze wasbare pads speciaal ontwikkeld voor gebruik in shirts.
 

Ondershirts

De t-shirts zijn van hoogwaardige kwaliteit met ingenaaide okselpads voor een optimale bescherming van je kleding. De okselpads zitten vastgenaaid en je kunt ze gewoon meewassen. Het bestaat uit een zachte toplaag voor tegen je oksel, een vocht absorberende middenlaag en een waterkerende laag zodat je droog blijft.Model: heren, slim fit, V-hals, korte mouwen.
Merk: MaseraTees met 1-2DRY technologie.
Materiaal: 95% katoen 5% elasthaan.
De boord valt mooi diep, waardoor de shirts niet of nauwelijks zichtbaar zijn onder je overhemd of trui.
Er is ook een extra lange variant waardoor ze niet uit de broek kruipen. Wij adviseren mensen boven de 1.85 meter voor deze variant te kiezen.

Wellicht volgen er nog andere modellen, pasvormen of maten. Mocht je hierin geinteresseerd zijn, laat het ons vooral weten: info@nosweat.nl.
 

MaattabelWij adviseren mannen boven de 1.85 meter te kiezen voor de extra lange variant.
 

Prijs en verzenden

Een ondershirt kost € 29,00 excl. verzendkosten.

Verzendkosten NL:   € 3,95
Verzendkosten BELGIE:   € 6,25
Is het totale orderbedrag boven € 50 (= 2 of meer shirts), dan betaalt No Sweat de verzendkosten.

We verzenden binnen 1-2 dagen. Zendingen naar Belgie kunnen een paar dagen langer duren.
 

Klik hier om te bestellen.