Reviews van onze klanten

Jouw ervaring delen?
Heb je een facebook-account, dan kun je hier reageren.
Met je Google of gmail account kun je hier een review achterlaten.
Geen facebook of google? Je kunt ook hier je review geven, dan plaatsen we die op de website. 


Alma, Leiden, zeer tevreden: "Zijn voor man en zoon, schoenen blijven fris ruiken!"

Eveline, zeer tevreden: "Ik heb geen last van zweetvoeten, maar ik wilde in de zomer geen sokken aan in mijn All Stars omdat het niet mooi staat. En het zit prima zo! "

Erik uit Geraardsbergen (Belgie), zeer tevreden: "Zeer goed produkt,doet prima werk."

anoniem, zeer tevreden: "Dankzij deze zooltjes hoeft onze 16-jarige zoon zoch niet meer ongemakkelijk te voelen als hij zn schoenen moet uitdoen. Waar je voorheen echt misselijk werd van de geur kan hij nu heerlijk op zn sokken het huis in. Zelfs die stinken nu dus niet meer. Geen idee hoe t kan maar voor ons, en vooral voor onze zoon is dit echt een geweldige vondst! Gewoon voor elk paar schoenen die zooltjes besteld, iedereen gelukkig!"

Susanne, Valkenswaard, zeer tevreden: "Mijn puberzoon heeft ontzettend veel last van zweetvoeten. Maar sinds hij de inlegzolen van No Sweat gebruikt heeft hij er helemaal geen last meer van. Hij gebruikt dit nu al zo'n 2 jaar. Afgelopen zomer heb ik inlegzolen van No Sweat gekocht om eens in mijn open schoenen te gebruiken. Geen last van zweetvoeten gehad. TOP. Een zeer tevreden gezin hier!"

Wil49, zeer tevreden: "Mijn kleinzoon is eindelijk verlost van die nare zweetvoeten stank..!!"

Esmee Noordhuis, tevreden: "Ik kan weer gerust mijn schoenen uitdoen wanneer ik dat wil bij vriendinnen als we aan een project gaan werken of studeren. Een paar vriendinnen zeiden dat ze last hadden van mijn zweetvoeten/schoenen bij de kapstok en daarom meteen deze zooltjes besteld. Ze zijn erg dun waardoor ze ook prima in mijn dagelijkse gympen en mijn hardloop(sport)schoenen passen, maar ook met laarzen zijn ze prima! Met blote voeten heb ik nog niet geprobeerd, omdat ik vermoed dat je daar wel weer plakvoeten van kan krijgen. Ik wil wel waarschuwen dat je ze beter niet, zoals ook al afgeraden op de verpakking, op een hete radiator moet leggen, omdat ze dan omkrullen en (ook nogal sterk kunnen) ruiken. Mijn oudste zus zal binnenkort in ieder geval blij zijn als ze een nuttig verjaarscadeautje krijgt! :)"

Jeanet - Oosterwolde, zeer tevreden: "Geweldig zijn ze! Ik kan eindelijk mijn favoriete sneakers zonder sokken dragen en mijn voeten blijven gewoon droog!"

N. Meindersma - Warns, zeer tevreden: "zit heel zacht, na weken in goedkope schoenen nog steeds geen vieze geur in schoen en sok!!"

R. Overhaus - Den Haag, zeer tevreden: "Los van het (goede) product zit er ook een zeer goede service achter! Persoonlijk en snel!"

A. Rietveld - Dordrecht, zeer tevreden: "Voor mijn dochter van 13 in gympen. Na 1 dag al resultaat! Nu nog een paar bestellen voor andere sneakers."

 Tang - Den Haag, zeer tevreden: "Eerst geloof ik het niet dat zal werken, maar wil toch proberen. Na 2 dagen merk ik heel duidelijk dat het stank van de schoen al bijna weg is. Na 4 dagen is er helemaal geen geur meer. Ik heb die nu half jaar en die zolen werk nog steeds goed. Het is echt ongelooflijk. Ik raad deze product sterk aan."

S. Pater, zeer tevreden: "Eindelijk een product wat werkt! Altijd voorzichtig geweest waar ik mijn schoenen uitdeed of neerzette maar nu niet meer. Gaan bijzonder lang mee en blijven er goed uitzien."

 Boelaert - Tielt (Belgie), zeer tevreden: "Ik heb al jaren last van zweetvoeten en echt alles geprobeerd : baden met zout, azijn, thee, een product voorgeschreven door huisarts, zinkzalf, boorzuurschilfers en nog veel, veel meer tips die ik overal opzocht via internet. Tot ik via internet een tip las over jullie inlegzolen. Ik heb vorige maand 1 paar besteld en ben er echt megacontent van! Mijn zweetvoeten zijn verdwenen door het dragen van jullie inlegzolen! Ik plaats eerstdaags opnieuw een ditmaal grotere bestelling voor mezelf van 4 paar en 3 paar voor ons dochtertje die ook last heeft van zweetvoeten. Superbedankt voor jullie product dat ECHT werkt! Ik ben af van die verschrikkelijke geur waarvoor ik mij jarenlang echt schaam op mijn werk want daar had ik er het meest last van.. en ik moet constant klanten ontvangen...  PS enige dat een beetje hielp was in de dauw lopen in de lente."

 Wai - Den Haag, zeer tevreden: "Merkt direct na de 1e keer dragen. Stank is veel en veel minder geworden. Nu stink het schoen en voeten niet meer. Geweldig product. Zeker aan te raden."

J. van der Kooij - Purmerend, tevreden: "In juni twee paar zooltjes besteld voor mijn zoon met ernstige zweetvoeten, helaas was één paar binnen een paar weken kapot. Maar: prima klantenservice, we hebben twee paar nieuwe zooltjes gekregen nadat we de oude hadden opgestuurd. En ze werken erg goed, wij zijn tevreden!"

 C. de Maat - Terneuzen, zeer tevreden: "Deze inlegzolen werken echt! Mijn zoon heeft altijd verschrikkelijke zweet voeten. Als hij deze inlegzolen in zijn schoenen legt heeft hij geen last van stink voeten! Echt een aanrader voor mensen met zweetvoeten!"

 Jacqueline Hand & Feet Care - Kortenhoef, zeer tevreden: "Ben heel blij met mijn cederhouten inlegzolen van No Sweat. Kan met blote voeten in mijn schoenen, die heerlijk koel aanvoelen door de zolen. Daarbij voorkomen ze transpiratie, transpiratiegeur en voetschimmels..."

 Verhaar - Zeewolde, zeer tevreden: "Mijn zoon draagt ze nu 2 dagen en geen zweetvoeten meer super echt een aanrader."

 Nancy - Almere, tevreden: "Ik ben heel erg tevreden! Ik durfde mijn schoenen nergens uit te doen. Als ik in de paskamer me schoenen uit deed was de geur niet te harden ook had ik er last van als ik gewoon ergens zat. De geur is nu wegen ben er super blij mee wat een opluchting. De schoenen gaan hierdoor ook langer mee. Last van stinkvoeten ik zeg doen en niet twijfelen want het helpt wel degelijk!!"

 Frank Steegh - Velden, zeer tevreden: "Heb ze al jaren en het scheelt 90 procent aan de reuk (en die was niet te harden), ik draag zelfs geen sokken in de werkschoenen en gewone schoenen. Als het bij mij helpt geldt dit ook voor u."

 Martin Joelvoos - Den Haag, zeer tevreden: "Echt goed dit! Met deze zolen kan ik met blote voeten in mijn sneakers. Ik had altijd moeite om enkelsokjes te vinden, die je echt niet ziet, maar nu hoeft dat niet meer."

 Diana - Emmer-Compascuum, zeer tevreden. "Ik had alles al geprobeerd voor mijn dochter. Als ze ergens was durfde ze haar schoenen niet uit te doen. Haar sokken waren klets nat en de geur was niet te harden.Ik ben toch weer op google gaan zoeken en kwam hier uit. Ik dacht ach voor dat geld kunnen wij het wel proberen. Dochter komt na de middag in huis en trok haar schoenen uit en ze zij mam moet je eens voelen, Ik dacht het zou toch niet waar zijn en ja hoor haar sokken waren droog en haar voeten stinken niet meer en dat na de eerste dag. Ik wil jullie heel erg bedanken dat jullie mijn dochter weer gelukkig hebben gemaakt en dat ze nu deze winter ook op sokken kan lopen in de klas als ze met snowboats op school is gekomen."

 U. Eyra - Almere, tevreden. "Mijn zoontje heeft gelukkig geen last van zweetvoeten meer sinds hij de zooltjes draagt. Erg fijn!!"

 van Helmond - Eindhoven, zeer tevreden. "ik heb al jaren heel erg veel last van zweetvoeten. ik draag graag sportschoenen, waarin zweetvoeten helemaal niet passen. maar nu ik deze zooltjes heb gekocht kan ik sportschoenen dragen zonder dat ik of andere daar last van hebben. SUPER!!"

 Meester - Bunschoten, zeer tevreden. "Sinds ik de inlegzolen gebruik zijn mijn voetzolen niet meer kapot. het is geen wondermiddel maar helpt echt goed tegen zweetvoeten en een behoud voor het binnenwerk van je schoenen."

 Pat.- Woudenberg, tevreden. "zooltjes 2 weken in mijn schoenen samen met 100% katoenen sokken werkt goed geen zweetvoeten meer, had wat problemen met de zooltjes maar na 1 mailtje hebben ze dit snel opgelost, zeer goede service. pat."

 P.W. Teunissen - Nijmegen, zeer tevreden. "Geweldig. Geen last meer van vochtige voeten en blaren. Heb inmiddels al weer een nieuw paar besteld."

 Mevrouw Gerritsen - Groningen, zeer tevreden. "Eindelijk een middel dat wel helpt! En ik hoef er niet eens iedere dag cremes voor op mijn voeten te smeren, gewoon in ieder paar schoenen een paar inlegzolen en mijn voeten ruiken nauwelijks meer!"  

 C. den Bakker - Hasselt (Belgie), tevreden. "Wandelen is onze grote hobby. In het dagelijks leven valt het erg mee, maar tijdens het wandelen zweten mijn voeten ernstig. Met deze inlegzooltjes loopt het veel prettiger, vooral omdat de voeten droog blijven."

 Cobie - Ridderkerk, zeer tevreden. "mijn zoon van 13 had heel erg last van zweetvoeten. kwam via google op deze site. heb ze besteld en ze werkten super goed. nu zijn de zolen op en weggegooid en het probleem kwam gelijk weer terug. dus vandaag nieuwe besteld. super product."

 H. Kluijtmans - Schijndel, zeer tevreden. "Ik heb voornamelijk last van zweetvoeten als ik met blote voeten in mijn schoenen loop, wat in de zomer nogal vaak voorkomt. Door de inlegzolen kan ik met een gerust hart overal mijn schoenen uit doen zonder dat iemand er last van heeft."

 Bart Dart - Amsterdam, zeer tevreden. "Ze helpen echt -en het is nog een natuurproduct ook; geen gif of wat dan ook. Je ruikt ze ook niet. Bekende verhaal: alles geprobeerd, niets hielp, dit wel. Als je de zolen inlegt vormen ze zich binnen een paar dagen volledig naar je voeten . Wel is de levensduur beperkt; na een maand of zes gaan ze breken. Toch doen, want een koolstofzooltje gaat veel korter mee en help nauwelijks vergeleken met dit wonder."

 Marloes - Amsterdam, ontevreden. "Ik gebruik de zooltjes nu al 3 maanden en er is nog steeds geen verschil.. bij mij helpen ze dus helaas niet."

 Gerritsen - Zevenaar, zeer tevreden. "Heb erg veel last van zweet voeten in de schoenen en door deze zolen te gebruiken heb ik daar geen last meer van een top product dus."

 Jos - Oijen, zeer tevreden. "Ik kan weer gewoon panty-kousjes dragen zonder dat mijn schoenen drijfnat worden!"

 J. Zon - Doorn, zeer tevreden. "Het is ongelooflijk. Ik heb de afgelopen jaren van alles geprobeerd en niets hielp. Al zoekende op Internet kwam ik dit product tegen. Ik ervaar het als heerlijk dat ik 's avonds na mijn werk mijn schoenen kan uitdoen zonder zelf flauw te vallen."

 MH. Cremers - Venray, zeer tevreden. "Super tevreden over no sweat inlegzolen. helpt echt de geur van zweetvoeten te neutraliseren. Het enigste waarover ik mijn twijfels heb is de duurzaamheid van de zolen ik heb ze nu twee weken in mijn schoenen maar ik zie hier en daar langs de zijkanten al wat barstjes verschijnen dus of ze werkelijk een half jaar meegaan ??? das ff afwachten.."

 Claire - Haarlem, zeer tevreden: "Met blote voeten op deze zolen is een heerlijk gevoel. Het verkoelt en geeft een fijne grip in je schoen. Zweet ruik ik ook niet meer. Ik heb meteen bijbesteld voor mijn andere schoenen."

 Roland - Utrecht, zeer tevreden. "Ik ben helemaal van mijn zweet voeten af."

 Stuif- Zuidwolde, tevreden. "hallo je moet de zooltjes wel om de dag vervangen s'avonds het ene paar schoonmaken het andere paar weer aandoen meerdere paren aanschafen is een pre."

 Dick Rijnsaardt - Kamperland, ontevreden. "Werkt bij mij niet echt."

 M. van Wely - Amsterdam, zeer tevreden. "Nooit fijnere zooltjes kunnen vinden dan bij no sweat Ik ben een zeer tevreden klant."

 Sophie Uitslag - Nunspeet, zeer tevreden. "Ik ben super blij en zeer tevreden met de cederhouten inlegzolen. Aanvankelijk bestelde ik ze met gemengde gevoelens zo van zou zo\'n dun houten zooltje echt de oplossing zijn voor mijn heftige en pijnlijke voetschimmel. Heb daar jaren last van gehad zodanig dat ik nauwelijks schoenen aan kon en ik beperkt was in het wandelen, wat ik heel graag doe. Allerlei zalfjes gehad maar nooit kwam ik er echt helemaal van af. Sinds paar jaar gebruik ik in al m\'n schoenen de zooltjes en..... heb er geen last meer van!!! Ze zijn hun prijs dus dubbel en dwars waard. Als je ze goed gebruikt gaan ze bij mij ook behoorlijk lang mee! Ik kan ze iedereen aanbevelen en doe dat ook in mijn omgeving."

 Baakman - Eerbeek, tevreden. "Bij zeer ernstige zweetvoeten zijn de cederhouten inlegzolen erg geschikt, wij hadden er meerdere besteld, en na gebruik van deze kwamen we tot de conclusie dat het een stuk minder was geworden, erg prettig na al die zalfjes en andere spullen van de drogist."

 Gerard Verfuurden - Westerfoort, tevreden. "mijn zoon had ontzettend last van zweetvoeten in zijn werkschoenen,dat is nu stukken minder met jullie inlegzolen,als ik iemand er over hoor klagen,zal ik jullie zeker aanbevelen."

 Bergsma - Witmarsum, ontevreden. "Al vele weken gebruikt, maar geen verbetering"

 Hildegard - Zaltbommel, zeer tevreden. "De zooltje ruiken niet alleen lekker, maar mijn voeten ook. daarnaast passen ze gemakkelijk in al mijn schoenen."

 Rianne Woldinga - Kerkrade, zeer tevreden. "ik kan mijn schoenen eindelijk weer uitdoen waar andere mensen bij zijn."

 Cynthia - Amsterdam, tevreden. "Een zegen voor mijn beide dochters(16 en 13), die meestal panty's of sokken in haar laarzen en allstars dragen. De geur wordt redelijk in toom gehouden hierdoor en ze kunnen makkelijker hun schoenen weer uitdoen in bijzijn van anderen, zonder klachten van de directe omgeving! Echter blijft de zoolafdruk soms achter op de zolen."

 Michelle - Epe, tevreden. "Omdat we op landelijk gebied wonen en dus werkschoenen aanhebben die rommel veroorzaken, is het gebruik voor iedereen om alle schoenen bij de deur uit te doen. Sinds twee maanden heb ik een relatie met iemand die ik eerder heb ontmoet. We hadden beide hetzelfde (zicht- en ruikbare) probleem, waarvoor de cederhouten zolen mogelijk konden helpen. Sinds we ze in huis (of liever onze schoenen) hebben is de situatie alleen maar positief verbeterd!! Bij mij absoluut, mijn vriend een beetje."

 Laura, 18 - Vianen, zeer tevreden. " 'Zet je skates buiten, doe je laarzen weer aan en 'Wie heeft hier zijn schoenen uitgetrokken?', klonk het regelmatig als je bij vriendinnen op bezoek was. Toen eenmaal de cederhouten zolen in huis waren kon ik weer gerust de schoenen uitdoen in huis, op de sportclub of bij vriendinnen, ondanks mijn zweetvoeten. Soms echter laten panty's enige geur achter op deze zolen, maar over-all is de stank aanzienlijk verminderd!"

 Familie Gordijn - Honselersdijk, zeer tevreden. "Alles al geprobeerd maar deze cederhouten zolen werken echt geweldig,.. Wij hebben ze nu altijd op voorraad en zo geen last meer van de vieze luchten van zijn voeten!!"

 Gerrit - Balkbrug, ontevreden. "Ze barsten heel snel en dan heb je allemaal stukjes hout aan je sokken hangen. De sokken gaan er sneller stuk van, allemaal gaten.."
 
 Nicole - Almere, tevreden. "Sinds mijn jeugd heb ik altijd enorm last van zweetvoeten gehad, totdat ik deze inlegzolen kocht. Zowel mijn skates als doordeweekse schoenen stonden regelmatig buiten het huis!! Nadeel is dat de bovenkant van de voet nog erg vochtig blijft."

 N. Huisman - Alblasserdam, zeer tevreden. "Ik gebruik de zooltjes nog maar kort, maar ik ben er erg blij mee. Je voelt ze niet, en je voeten blijven echt droog."

 Marco - Houten, zeer tevreden. "Na veel gelezen te hebben op internet ben ik overgegaan tot aanschaf van cederhoud inlegzolen. Zweetvoeren geur stukken minder. Ik heb net weer een paar aankocht. aanrader voor iedereen"

 Anne Marije Knevelbaard - Appingedam, zeer tevreden. "Met blote voeten in zomerschoenen leverde mij altijd enorme zweetvoeten op en een hoop gedoe om mijn schoenen 'ongeruikt' weer uit te trekken. Dit is met de no sweat zooltjes helemaal over. Ik ga ze nu voor de tweede keer bestellen"

 Miriam - Nijmegen, tevreden. "Wij hebben de zooltjes nu enkele maanden. De schoenen van mijn man stonken al enorm voordat wij de zooltjes hadden. De stank van de schoenen zijn totaal verdwenen en hij kan nu zijn schoenen uit doen zonder dat er een enorme stank van zijn voeten afkomt."

 Rik Siepel - Beekbergen, ontevreden. "de zolen werken wel tegen de zweetgeur, maar in de tennisschoenen waren ze na 2x dragen al kapotgebroken; na het dragen in gewone schoenen krullen ze direct om, ook na het eruit nemen en drogen."

 Fam Gordijn - Honselersdijk, zeer tevreden. "Mijn man had altijd last van zweetvoeten, alles geprobeerd!! na veel zoeken kwam ik op deze zolen,.. Ze werken perfect"

 Mitchell - Gouda, zeer tevreden. "Ik gebruik ook sinds kort de zooltjes en ik moet zeggen dat ik er erg blij mee ben... Ik kan het iedereen aanraden!"

 Marcel van Dun - Utrecht, tevreden. "Ik had sinds juni vreselijk last van zweetvoeten; daardoor stonken mijn schoenen 'n uur in de wind. Van alles geprobeerd maar niets hielp, niet tegen de zweetvoeten en ook niet tegen de stank in mijn schoenen. Toen heb ik Nosweat besteld en in de ergst stinkende schoenen gedaan. Na een week was de lucht zo goed als weg! En mijn voeten ruiken niet meer! Helemaal top!"

 Remco - Velp, zeer tevreden. "Ik had zo mijn twijfels toen ik deze inlegzolen voor het eerst bestelde. Zojuist echter weer een nieuwe bestelling gedaan want dit werkt dus echt goed. Eindelijk ben ik van een zeer vervelend probleem verlost."

 Josh - Nijmegen, zeer tevreden. "Ik heb deze zooltjes nu een aantal weken. Ze zijn in schoenen gegaan die al een behoorlijke geur in zich hadden. De geur uit de schoenen is verdwenen. En de schoen kan nu uit zonder dat een bijzonder aangename geur van de voeten afkomt."

 Ronnie - Enter, zeer tevreden. "Heb de zooltjes nu 1 week en moet zeggen dat ik zeer tevreden ben. Voordat ik de zooltjes had hoefde ik mijn schoenen niet uit te doen zo'n slechte geur kwam eruit en ook erg natte voeten (had al diverse middeltjes en zalfjes gehad), maar nu met de zooltjes totaal geen last en het cederhout absobeert de geur en het vocht. Over 6 a 7 maanden nog een setje bestellen."

 Anoniem, wegens staffunctie bij een academisch ziekenhuis - Leiden, zeer tevreden. "Het verbaast mij, dat er bij de voordelen van de cederhouten inlegzool, niet genoemd wordt, dat de voet door een stevigere, en natuurlijkere ondergrond, beter en vollediger gebruik maakt van de spieren t.o.v. een "besokte" voet in een schoen, die, teneinde glijden te voorkomen, doorlopend een verkrampte houding aanneemt. Daarnaast verhindert de manchet van de sok een optimale doorbloeding van de voet en het onderbeen. Deze zolen maken het gebruik van een sok, voor zover nodig, overbodig, en stimuleren zo direct en indirect, de doorbloeding."

 Erik - Hoogeveen, tevreden. "Ik heb erg last van zweetvoeten en na lang zoeken kwam ik bij NoSweat uit. Ik moet eerlijk zeggen dat voor mij de zooltjes alleen niet genoeg zijn. Ik moet sowiezo nog een zalfje gebruiken voor mijn voeten. Wat wel een enorm voordeel is, is dat het de geur in mijn schoenen opvangt. Inplaats van dat de zweetgeur nu gelijk in mijn schoen wordt opgenomen, wordt het nu in het zooltje opgenomen. Deze zorgt voor een schone geur in mijn schoen."

 Alle Roodbergen - Amsterdam, zeer tevreden. "Ik ergerde mij al een tijdje aan de zweetvoeten geur van mijn medewerkers. Daarom heb ik voor iedereen een setje aangeschaft. Sindsdien ruikt het heerlijk fris op kantoor! Iedereen is blijer, actiever en belangrijker nog, iedereen zet aanzienlijk meer om!"

 M.D.P. - Brugge (België) , zeer tevreden. "Ik ben werkelijk tevreden over uw produkt! Zelfs de meest synthetische sneakers zijn nu volkomen geurloos! Ik raad het iedereen in familie- en kenissenkring aan, dus er zullen zeker nog meer bestellingen volgen. Bedankt..."

 Deborah en Joeri - Oud Turnhout (Belgie) , zeer tevreden. "Mijn vriend had veel last van een overheersende voetenlucht, hij voelde zich erg beschaamd. Ik wilde iets voor hem doen, wat écht hielp, door wat informatie op te zoeken ben ik bij No Sweat terecht gekomen. Hij heeft ze geprobeerd en de voetenluchtjes zijn verdwenen, zelfs zijn voeten zijn niet meer nat, hij is zeer tevreden! Het is zeker een aanrader voor mensen met hetzelfde probleem!"

 Carla Jansen - Weert , tevreden. "Mijn pedicure had ze aangeraden en zij heeft niets teveel gezegd!"

Jouw reactie? Je kunt hier reageren.