Stinkende skischoenen? Het zweet loopt uit je helm?

Skien is een sport waarbij flink gezweet wordt. Tijdens het skien loopt het zweet uit je helm je gezicht in. Het kan zelfs je zicht belemmeren. Gelukkig zijn er 'Hat Liners', die je in je skihelm plakt en het zweet absorberen bij je voorhoofd. Ook wel fris als de helm door meerdere mensen gebruikt wordt, bijv als je hem huurt.

En na een lekkere dag op de piste, is de lucht uit je skischoenen niet te harden. Je handschoenen zijn ook zo fris niet meer.

Kleding kan in de was, maar skischoenen, handschoenen en je helm niet... Speciaal voor de wintersport hebben we een anti-zweet-pakket samengesteld:

3x Hat Liners. Absorberen het zweet van je voorhoofd, loopt niet meer in je ogen.
1x SportFresh Spray. 100% biologisch, anti-bacteriele werking. Perfect voor alles dat niet in de wasmachine kan.
4x anti-geurzakjes. Absorberen vocht, anti-bacteriele werking. Voor gebruik in skischoenen, handschoenen, skihelmen en je tas.

Na het skien spray je de uitrusting, die stinkt en niet de wasmachine in kan met de SportFresh spray. De echte probleem gevallen, zoals skischoenen, handschoenen en de helm, voorzie je nog van anti geurzakjes. Zo start je de volgende dag weer fris!


Bestel hier jouw anti-zweet pakket:
 
Product: Wintersport anti-zweet pakket: 1x SportFresh spray, 4x No Stink geurzakjes en 3x Hat Liners voor je skihelm.
Omschrijving: Wintersport anti-zweet pakket: 1x SportFresh spray, 4x No Stink geurzakjes en 3x Hat Liners voor je skihelm.
Maat: 1 pakket wintersport
Aantal: 
€ 29,00
powered by myShop.com
Verzendkosten:
Pakketpost NL   € 5,95
Pakketpost Belgie  € 8,25

Is het totale orderbedrag boven € 50, dan betaalt No Sweat de verzendkosten.

We verzenden binnen 1-2 dagen. Zendingen naar Belgie kunnen een paar dagen langer duren.