Deodorant

Deodorant is een erg persoonlijk product. Wat voor de ene persoon een goede deodorant is, hoeft dat niet voor de ander te zijn en andersom. Die verschillen hebben te maken met verschillende lichaamskenmerken en lichaamsgeur. Hoe kies je de voor jou juiste deodorant?
 

Favoriet #1: Lemonville Chill

No Sweat is fan van  de 'Lemonville Chill' Fresh Lime Deodorant Crème van DIYS soap. Een aanrader voor wie graag een 100% natuurlijke deodorant zoekt.

Deze heerlijke luchtige natuurlijke deodorant crème Lemonville Chill is gemaakt met biologische shea boter, jojoba olie, baking soda en limoen. De deodorant geeft een goede bescherming en is super verfrissend! De deodorant is 100% natuurlijk en gemakkelijk aan te brengen. De luchtige crème smeert makkelijk uit, is heel mild en verzorgend.

Gebruik: breng met je vingers een klein beetje crème (ter grootte van een erwtje) aan onder je oksel en smeer voorzichtig uit. Je bent beschermd voor de hele dag!
Bij temperaturen vanaf 40 graden Celsius kan deze deodorant gaan smelten. Houd hier rekening mee als je gaat reizen. In het Nederlandse klimaat is er niks aan de hand en blijft de deodorant een crème. Is de deodorant gesmolten? Niks aan de hand, gewoon even doorroeren voor gebruik!
 

Favoriet #2: Blue Sand HygieSeal

Blue Sand HygieSeal® is een aluminium- en alcohol-vrije antiperspirant, die heel goed werkt. Dit is een deodorant voor mensen die erg veel last hebben van zwetende oksels. Het actieve bestanddeel is methenamine (7%).

Het wordt geproduceerd in Canada. En is getest en goedgekeurd door CanadaHealth Canada Natural and Non-Prescription Health Products Directorate (NPN #80087332).

- Klinisch bewezen effectief tegen zweet en stank
- Sterke werking tegen hyperhidrosis
- Helpt tegen de geur van okselzweet
- Geen huidirritatie door aliminiumzouten of alcohol
- Geen witte of gele zweetvlekken
- kan uitstekend gebruikt worden in combinatie met okselpads.
 
 

Lemonville Chill - Fresh Lime Deodorant Creme - 30ml

Lemonville Chill - Fresh Lime Deodorant Creme - 30ml
Product: Lemonville Chill - Fresh Lime Deodorant Creme - 30ml
Omschrijving: DIYS soap - Lemonville Chill - Fresh Lime Deodorant Creme - 100% natuurlijk en gemakkelijk aan te brengen - 30ml
Maat: 30ml
Voorraad: 17
Aantal: 
€ 10,95

Blue Sand HygieSeal Deodorant

Blue Sand HygieSeal Deodorant
Product: Blue Sand HygieSeal Deodorant
Omschrijving: HygieSeal aluminium- en alcohol-vrije antiperspirant - 60ml
Maat: 60ml
Voorraad: 0
€ 16,95
powered by myShop.com
Verzendkosten NL:
Brievenbuspakjes (Fresh Lime deo, inlegzolen, Lid Liners, BH zweetstoppers, Thronjuwel 10ml, ondershirts, ontgeurzakjes)   € 3,95.
Overige producten (pakketpost)   € 5,95
Is het orderbedrag boven € 50, dan betaalt No Sweat de verzendkosten.

Verzendkosten BELGIE:
Brievenbuspakjes (Fresh Lime deo, inlegzolen, Lid Liners, BH zweetstoppers, Thronjuwel 10ml, ondershirts, ontgeurzakjes)   € 6,25.
Overige producten (pakketpost)   € 8,25
Is het orderbedrag boven € 50, dan betaalt No Sweat de verzendkosten.

We verzenden binnen 1-2 dagen. Zendingen naar Belgie kunnen een paar dagen langer duren.