Okselpads tegen zweet onder je oksels


Okselpads plak je simpelweg onder je oksels in je kleding. De okselpads vangen transpiratievocht op dat wordt geabsorbeerd in de middelste lagen van de okselpad waardoor zowel het gedeelte tegen de huid als de buitenkant droog blijft. Je voorkomt dus zichtbare zweetplekken in je kleding. Ze zijn voor eenmalig gebruik en hebben een absorptiecapaciteit die in principe voldoet voor een hele dag. Transpireer je wat meer dan verwissel je de okselpads gewoon wat vaker.

”zweetplekken-onder-je-oksels-zijn-heel-vervelend”

Je voelt de okselpads niet (nog geen 1.5 mm dik), ziet ze niet en ze doen hun werk op een plek waar veel mensen hulp kunnen gebruiken. Al is het alleen maar om je kleding voor vlekken te beschermen. Geen botox of heftige anti-transparanten met onduidelijke bestanddelen, maar gewoon een eenvoudige en huid-vriendelijke oplossing.    

In tegenstelling tot de ingenaaide okselpads in de shirts gaat het hier om een wegwerpproduct na gebruik.

met-okselpads-voel-je-jezelf-weer-zeker
 
Welke okselpads zijn het best voor jou?
De disposable okselpads komen in 2 maten:  LARGE en MEDIUM. De maat die je nodig hebt is afhankelijk van de hoeveelheid vocht die moet worden opgevangen (hoeveel transpireer je). Dit kun je prima zelf inschatten. Een okselpad MEDIUM kan gemiddeld 12 ml vocht absorberen. Ter indicatie; iemand die gemiddeld transpireert verliest 8 ml vocht per oksel. Onze LARGE okselpad absorbeert 16 ml.

De okselpads zitten verpakt per 2 in een handige wrap en worden geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing. De verkoop eenheid is per 40 stuks.

uitleg van de verschillende lagen waaruit een okselpad is opgebouwd

Wellicht interessant: we bieden ook ondershirts, waarbij de okselpads ingenaaid zitten en meegewassen kunnen worden.
 

Veelgestelde vragen over okselpads.


Hoe vaak kan ik de okselpads gebruiken?
Je kunt de okselpads niet wassen. Ze beschermen je in principe de hele dag. En als je wat minder transpireert met gemak nog langer. Na gebruik kun je ze weggooien. Verwijder de pad voorzichtig uit je kledingstuk. Heb je het gevoel dat je ze tussentijds moet vervangen voor een paar nieuwe, dan kun je dat natuurlijk altijd naar eigen inzicht doen. De okselpads zijn zo dun dat je ze gemakkelijk ergens mee naartoe kunt nemen. Gebruik ze dan ook zo vaak als je wilt. Je huid zal er nooit van gaan irriteren.

Ik transpireer meer dan gemiddeld onder mijn oksels. Wat moet ik doen?
Als eerste willen we zeggen dat dit helemaal niet vreemd is. Heel veel mensen hebben last van dit ongemak. De okselpads zijn een uitstekend hulpmiddel bij overmatig zweten. Je gebruikt ze net iets vaker. Ook kun je ze combineren met een ondershirt.

Kan ik de okselpads makkelijk aanbrengen in mijn kleding?
Het aanbrengen van onze okselpads is heel simpel. Zie ook op de verpakking of bijsluiter. Neem vooral bij het 1e gebruik even de tijd om de juiste manier te vinden om de pads in te plakken. Je verwijdert de plakstrips en plakt het in je kleding. Het makkelijkste is om je kleding even binnenstebuiten te keren. Het zachte gedeelte zit tegen je oksel. Zorg dat het hele oppervlakte goed is uitgevouwen zodat een zo groot mogelijk gebied onder je oksels bedekt is.
123-en-de-okselpads-zitten-goed

Zitten de okselpads wel lekker?
Ze zitten heerlijk. Ze zijn zacht, ultra dun (nog geen 1.5 mm) en soepel. Na 15 seconden voel je ze al niet meer zitten en na een uur wil je nooit meer anders. Het is lekker warm in de winter en koel in de zomer, voelt behaaglijk, de lucht kan er gewoon doorheen dus het voelt allemaal heel natuurlijk.

Krijg ik vouwen in mijn kleding van okselpads?
Na het aanbrengen van de okselpads trek je de kledingstof onder je oksel voorzichtig strak zodat de vouwtjes verdwijnen. Je ziet de okselpads dus niet zitten. Ze zijn in principe geschikt voor alle kledingstoffen mits je de pads voorzichtig verwijdert na het gebruik. Wees wel extra voorzichtig met fijne stoffen zoals zijde.

Hoe verwijder ik de pads uit mijn kleding?
Verwijder de pads voor het wassen uit je kleding. Trek de pads er altijd langzaam en in de breedte uit zodat er geen lijmresten achterblijven. Doe dit altijd heel voorzichtig net als bij het verwijderen van een sticker.

Komen er taperesten in mijn kleding van de plakstrips op de okselpads?
Dat gebeurt bijna nooit, maar als het gebeurt, verdwijnen deze restjes altijd tijdens het wassen. Deze worden gewoon afgevoerd in de wasmachine want ze zijn heel klein. Wij hebben namelijk speciale tape hiervoor gebruikt. Trek de pads altijd rustig en voorzichtig in de breedte uit je kleding. Vergelijk het met het verwijderen van een sticker.

Kan ik naast okselpads ook deodorant gebruiken?
Okselpads zijn niet geparfumeerd. Dat betekent dat er geen luchtje aan zit. Dat hebben we met opzet gedaan omdat iedereen zijn eigen favoriete luchtje heeft. Bovendien willen we niet dat ons luchtje gaat irriteren. Je kunt je eigen deodorant gewoon gebruiken in combinatie met de okselpads.

Bevatten okselpads agressieve stoffen?
Nee. De okselpads zijn 100% irritatievrij.


Verlos jezelf van die genante zweetplekken. Bestel hier jouw okselpads:
 

Okselpads voor eenmalig gebruik - 40 stuks - maat M

Okselpads voor eenmalig gebruik - 40 stuks - maat M
Product: Okselpads voor eenmalig gebruik - 40 stuks - maat M
Omschrijving: Okselpads plak je in je kleding tegen zweetplekken. Maat: medium, absorbeert 12 ml vocht (gemiddelde is 8 ml).
Maat:
Voorraad: 81
Aantal: 
€ 11,95
powered by myShop.com
Verzendkosten NL:
Brievenbuspakjes (inlegzolen, Hat Liners, Thronjuwel 10ml, ondershirts, ontgeurzakjes)   € 3,95.
Overige producten (pakketpost)   € 5,95
Is het orderbedrag boven € 50, dan betaalt No Sweat de verzendkosten.

Verzendkosten BELGIE:
Brievenbuspakjes (inlegzolen, Hat Liners, Thronjuwel 10ml, ondershirts, ontgeurzakjes)   € 6,25.
Overige producten (pakketpost)   € 8,25
Is het orderbedrag boven € 50, dan betaalt No Sweat de verzendkosten.

We verzenden binnen 1-2 dagen. Zendingen naar Belgie kunnen een paar dagen langer duren.