8 mei 2018 - Het is vandaag No Socks Day!

”no-socks-day”

No Socks Day vindt plaats vandaag op 8 mei 2018.  No Socks Day is bedacht door Thomas Roy en zijn vrouw. Thomas Roy was een acteur die het meest bekend is van de film 12 Monkeys (als straatprediker) en The Answer Man, een duistere komedie. Deze dag is ooit bedacht als een kans om je voeten 'vrij' te maken van sokken en kousen en om je tenen een frisse neus te geven. Naast het bevrijdende gevoel vermindert het de hoeveelheid was, wat milieuvriendelijk is.

Het 'vieren' van No Socks Day is vrij eenvoudig. Je draagt gewoon een dag lang geen sokken. Zowel in je schoenen als daarbuiten. Lekker met je voeten in het gras, zand of geniet gewoon van het zachte gevoel van het tapijt aan je voeten terwijl je door je huis loopt. No Socks Day is een dag van bevrijding voor de voeten!

Bij No Sweat weten wij al jaren hoe lekker het is om zonder sokken in je schoenen te lopen. Mét cederhouten inlegzolen natuurlijk.

En natuurlijk vieren wij het NoSocksDay-feestje mee vandaag. Onder alle bestellingen van vandaag 8 mei 2018 verloten we 3x twee gratis paren inlegzolen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is vandaag een bestelling plaatsen met in het opmerkingen veld: No Socks Day.

Happy No Socks Day!

 

UPDATE 11 mei 2018: de prijswinnaars zijn bekend. Wij feliciteren Suzanne Weigl, Annemarie van Santen en Werner van Hest met hun prijs. De zolen zijn onderweg naar jullie, happy No Socks Days!