Soms wil je gewoon geen sokken in je schoenen. Nee, ook geen enkelsokken.

Althans, in ieder geval geen zichtbare sokken. Bijvoorbeeld in je sneakers, pumps of bootschoenen. Het is echter zo dat je dan wel wat sneller last hebt van zweetvoeten. Dan kun je enkelsokken (korte sokken, ook wel: sneakersokken of invisible socks) proberen. De ervaring van veel van onze klanten is echter dat die niet goed blijven zitten en - belangrijker nog - toch net wel te zien zijn. Een aantal van onze klanten ontdekte dat inlegzolen van cederhout hier perfect geschikt voor zijn. Volledig onzichtbaar, werkt tegen zweetvoeten en voelt heerlijk onder de blote voet. Een perfect alternatief voor enkelsokken dus!


voorbeelden van schoenen gedragen zonder sokken


Zonder zweetvoeten? No sweat.


Veel van onze klanten hebben sowieso last van zweetvoeten en gebruiken cederhouten inlegzolen altijd in alle schoenen. Maar we zien sinds een paar zomers enorm veel bestellingen van klanten, die normaal gesproken niet zo'n last hebben van zweetvoeten. Behalve als ze geen sokken in hun schoenen dragen. Veelal het geval bij sneakers. Maar ook voor alle andere schoensoorten, waar je liever geen sokken of enkelsokken bij draagt, zoals bijvoorbeeld ballerina's, pumps, loafers, mocassins, bootschoenen of espadrilles.

Het was, is en blijft de trend: blote enkels. Ofwel: zonder sokken. Bij onze Britse collega's was de trend al bekend als 'sexy-without-socks', maar de Belgen hebben er het woord 'flanking' aan gegeven, een combinatie van 'flashing' en 'ankle'. De oorsprong ligt bij de nieuwe broeklengte, die tot iets boven de enkel komt, waardoor je of je kousen, of een streepje bloot moet laten zien. "We zien heel wat korte broeken en platte schoenen en dan is het altijd iets mooier om geen kousen te dragen." aldus fashionista Tiany Kiriloff.

zonder-zichtbare-sneakersokken

Cederhouten inlegzolen zie je niet zitten en voelen ook nog eens heerlijk fris aan je voeten. Dus laat die enkels maar zien!
 

"Echt goed dit! Met deze zolen kan ik met blote voeten in mijn sneakers. Ik had altijd moeite om enkelsokken te vinden, die je echt niet ziet, maar nu hoeft dat niet meer." - Martin, Den Haag.
 

 

"Met blote voeten op deze zolen is een heerlijk gevoel. Het verkoelt en geeft een fijne grip in je schoen. Zweet ruik ik ook niet meer. Ik heb meteen bijbesteld voor mijn andere schoenen." - Claire, Haarlem.

 


Meteen bestellen? Kijk snel of jouw maat op voorraad is:
 

Cederhouten inlegzolen tegen zweetvoeten

Cederhouten inlegzolen tegen zweetvoeten
Product: Cederhouten inlegzolen tegen zweetvoeten
Omschrijving: Cederhout absorbeert het vocht en neutraliseert de geurbacterie. Geen verzendkosten bij een totaal orderbedrag boven de EUR50.
Maat:
Voorraad: 0
€ 16,95
powered by myShop.com

Verzendkosten NL:
Brievenbuspakjes (inlegzolen, Hat Liners, Thronjuwel 10ml, ondershirts, ontgeurzakjes)   € 3,95.
Overige producten (pakketpost)   € 5,95
Is het orderbedrag boven € 50, dan betaalt No Sweat de verzendkosten.

Verzendkosten BELGIE:
Brievenbuspakjes (inlegzolen, Hat Liners, Thronjuwel 10ml, ondershirts, ontgeurzakjes)   € 6,25.
Overige producten (pakketpost)   € 8,25
Is het orderbedrag boven € 50, dan betaalt No Sweat de verzendkosten.

We verzenden binnen 1-2 dagen. Zendingen naar Belgie kunnen een paar dagen langer duren.