Darmklachten? No Sweat!Ontdoe jezelf nu effectief van problemen als aambeien, obstipatie, een opgeblazen gevoel en verklein de kans op darmontstekingen.
Met deze toiletkruk krijg je een permanent gezondere darm zonder pijn, ontlasting problemen of jeuk.

 

"Sinds mijn 40e heb ik moeite met poepen.
Een maand geleden heb ik deze toiletkruk gekocht en daar ben ik erg blij mee.
De stoelgang gaat veel makkelijker en kost ook nog eens een stuk minder tijd!"

Johan Jansen - Bergen op Zoom


De oorzaak: we zitten verkeerd op het toilet.

... en dat maakt ontlasten moeilijker! Onze gewone zithouding van 90 graden is eigenlijk onnatuurlijk voor ons mensen. Sinds de oudheid, is ons lichaam anatomisch gewend om onze behoefte te doen in een gehurkte houding (ook wel: squat), zoals bijvoorbeeld vandaag-de-dag nog steeds gebruikelijk is in veel Aziatische landen.

Alleen door de juiste gehurkte houding in de 35° hoek, kunnen we onze darmen volledig en totaal ontspannen legen. Ook bescherm je je darmen, omdat je niet meer hoeft te drukken en er blijven geen schadelijke residuen in ons lichaam, die vele intestinale ziekten kunnen veroorzaken.De darm is als een tuinslang.

De drukkruk is ontwikkeld in medisch aanbevolen gehurkte houding, zodat u niet hoeft te drukken en er volledig kan worden ontlast.

In een zittende positie van 90°, is onze darm vastgeklemd door een lusvormige sluitspier. Alleen de hurk-houding van precies een 35°-hoek ontspant deze spier. Uw musculus puborectalis is ontspannen. De darmflora blijft in de balans, omdat u nu in staat om volledig de darmen te legen. Hiermee verkleint u de kans op aandoeningen als aambeien, obstipatie, een opgeblazen gevoel en darmontstekingen.Zie ook dit artikel in de Telegraaf.Een slim design.

Alleen met de drukkruk bereik je de perfecte hurkpositie vanwege zijn 6 onderscheidende pluspunten:


 

No Sweat levert toiletkrukken van het Duitse merk HOCA. In het Duits ook wel: 'toilettenhockers'. U koopt een wetenschappelijk ontwerp en Duitse degelijkheid. De toiletkruk is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij No Sweat.