Sneakersokken die niet afzakken

10 jaar geleden bestonden ze waarschijnlijk niet eens en nu zie je ze overal: sneakersokken. Ook wel enkelsokken, no show sokken, kousenvoetjes, invisible socks en nog zo wat. Men draagt niet graag sokken in sneakers. Beter gezegd: men wil geen zichtbare sokken in sneakers. Evenzeer niet in een aantal andere schoentypen, zoals bootschoenen, mocassins, loafers, pumps, espadrilles of andere instappers.

Met blote voeten in schoenen geeft al snel last van zweetvoeten. Ziedaar het ontstaan van de sneakersok. Sommigen dragen het gehele jaar sneakersokjes en anderen dragen ze alleen tijdens de zomer onder de korte broek of rok.

heel-veel-aanbod-sneakersokken


Een groot aanbod aan sneakersokken en toch...

Er is heel veel te koop aan sneakersokken. En wat opvalt is dat vrijwel iedereen ontevreden lijkt over zijn sneakersokken. De twee meest gehoorde klachten zijn dat de sneakersokjes afzakken en dat ze helemaal niet onzichtbaar zijn, je ziet de sneakersokken gewoon zitten. Er zijn ook sneakersokken met anti-afzakmaatregelen. Dit kan zijn elastiek rond de wreef in de sok of een siliconen randje bij de hiel. Maar echt enthousiast hoor je daar niemand over. De afzak klachten lijken te blijven.

Eenmaal afgezakt zit een sneakersok echt heel vervelend. En dan sta je op straat dat sokje weer goed te doen. De toch-net-wel-zichtbaarheid is erg vervelend. Hier was het nu juist om te doen, daarom had je die sneakersokken.

Sneakersokken zakken hierom af:

hoe belangrijker het is dat je de sneakersok niet ziet,
hoe lager uitgesneden de sneakersok wordt gemaakt en
hoe groter de kans op afzakken!
 

Cederhouten inlegzolen als alternatief voor sneakersokken

Bij No Sweat zijn we jaren geleden getipt door een aantal klanten, dat cederhouten inlegzolen een perfecte oplossing zijn voor de problemen van sneakersokken. Met cederhouten inlegzolen kun je zonder sokken of sneakersokken in je schoenen. Zonder dat je last van zweetvoeten hebt. En sokken die je niet draagt, kunnen natuurlijk niet afzakken.

Laat die sneakersokken maar zitten en lees hier meer over hoe je met cederhouten inlegzolen wél zonder sneakersokken in je schoenen kan.

zonder-sneakersokken