Moeilijke stoelgang? No Sweat!

toiletkruk in gebruik

Ontdoe jezelf nu van die moelijke stoelgang. En voorkom problemen als aambeien, obstipatie, een opgeblazen gevoel en verklein de kans op darmontstekingen.
Met deze toiletkruk zit je gehurkt, de ideale houding om te ontlasten. Zo krijg je een permanent gezondere darm zonder pijn, ontlasting problemen of jeuk. 

"Sinds mijn 40e heb ik moeite met poepen.
Een maand geleden heb ik deze toiletkruk gekocht en daar ben ik erg blij mee.
De stoelgang gaat veel makkelijker en kost ook nog eens een stuk minder tijd!"

Johan Jansen - Bergen op Zoom


De oorzaak: we zitten verkeerd op het toilet.

... en dat maakt ontlasten moeilijker! Onze gewone zithouding van 90 graden is eigenlijk onnatuurlijk voor ons mensen. Sinds de oudheid, is ons lichaam anatomisch gewend om onze behoefte te doen in een gehurkte houding (ook wel: squat), zoals bijvoorbeeld vandaag-de-dag nog steeds gebruikelijk is in veel Aziatische landen.

Alleen door de juiste gehurkte houding in de 35° hoek, kunnen we onze darmen volledig en totaal ontspannen legen. Ook bescherm je je darmen, omdat je niet meer hoeft te drukken en er blijven geen schadelijke residuen in ons lichaam, die vele intestinale ziekten kunnen veroorzaken.
3 plaatjes over hoe we ontlasten, vroeger nu en vanaf nu


De darm is als een tuinslang.

De drukkruk is ontwikkeld in medisch aanbevolen gehurkte houding, zodat u niet hoeft te drukken en er volledig kan worden ontlast.

In een zittende positie van 90°, is onze darm vastgeklemd door een lusvormige sluitspier. Alleen de hurk-houding van precies een 35°-hoek ontspant deze spier. Uw musculus puborectalis is ontspannen. De darmflora blijft in de balans, omdat u nu in staat om volledig de darmen te legen. Hiermee verkleint u de kans op aandoeningen als aambeien, obstipatie, een opgeblazen gevoel en darmontstekingen.

twee plaatjes over het verschil tussen een gewoon toilet en het gebruik van een toiletkruk

Zie HURKEN.NL voor uitgebreidere informatie.Een slim design.

Alleen met de drukkruk bereik je de perfecte hurkpositie vanwege zijn 6 onderscheidende pluspunten:

uitleg van de kenmerken van de toiletkruk van HOCA
De toiletkruk is 21 cm hoog en 48 cm breed. De diepte is aan de zijkanten 33 cm en 14 cm bij de ronde uitsparing in het midden.


Ook beschikbaar: de inklapbare toiletkruk.

Voor degenen die weinig ruimte in de badkamer hebben of die het positieve effect van de gehurkte positie nooit meer willen missen. Ook niet op vakantie.
Een eenvoudig opvouwbaar model, dat ruimte bespaart. Ideaal om mee te nemen of met slechts beperkte ruimte in de badkamer. Verder is het inklapbare model hetzelfde vormgegeven als het reguliere model: speciaal ontwerp, past perfect bij elk toilet. Resulteert in de ideale zitpositie van 35 ° voor een optimale ontlasting. Stabiele antisliphandgreep dankzij speciale rubbers aan de onderzijde. Afmetingen (L / B / H): 41,5 x 21,5 x 17,5 cm hoogte (indien opgevouwen 9 cm hoogte).


”toiletkruk-ook-beschikbaar-als-inklapbaar-model”


No Sweat levert toiletkrukken van het Duitse merk HOCA. In het Duits ook wel: 'toilettenhockers'. U koopt een wetenschappelijk ontwerp en Duitse degelijkheid. De toiletkruk is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij No Sweat.


Bestel hier jouw toiletkruk:

 
Product: Toiletkruk - HOCA
Omschrijving: Toiletkruk voor een soepelere stoelgang door een natuurlijke hurkhouding - helpt bij aambeien, obstipatie, opgeblazen gevoel en andere darmklachten.
Maat:
Aantal: 
€ 24,00
powered by myShop.com
Verzendkosten NL:
Brievenbuspakjes (inlegzolen, Hat Liners, Thronjuwel 10ml, ondershirts, ontgeurzakjes)   € 3,95.
Overige producten (pakketpost)   € 5,95
Is het orderbedrag boven € 50, dan betaalt No Sweat de verzendkosten.

Verzendkosten BELGIE:
Brievenbuspakjes (inlegzolen, Hat Liners, Thronjuwel 10ml, ondershirts, ontgeurzakjes)   € 6,25.
Overige producten (pakketpost)   € 8,25
Is het orderbedrag boven € 50, dan betaalt No Sweat de verzendkosten.

We verzenden binnen 1-2 dagen. Zendingen naar Belgie kunnen een paar dagen langer duren.