Zakelijke klant?

Steeds meer bedrijven vinden hun weg naar ons. Voornamelijk bedrijven in de bouwsector en de petrochemische industrie. Ook zien we grote bestellingen vanuit sportverenigingen en -teams.De top-3 producten die zakelijk besteld worden zijn:

”No-Sweat-zakelijk-zweten-inlegzolen”

Cederhouten inlegzolen.
De geur van zweetvoeten in gewone schoenen is erg, maar in werkschoenen is het meestal nog veel erger! Dat komt doordat werkschoenen gemaakt zijn om vocht en lucht buiten te houden. Maar daardoor kan er meestal ook geen vocht en lucht uit de schoen. Gevolg: een broeierig, vochtig paradijs voor bacteriën. En dus een enorme zweetlucht.

Veel van onze klanten gebruiken cederhouten inlegzolen in hun werkschoenen of -laarzen.

”No-Sweat-zakelijk-zweten-hat-liners”

'Hat Liners'
Eindelijk een goede oplossing die het zweet uit je ogen houdt.
    Houdt zweet uit je ogen
    Vermindert het beslaan van je vizier
    Voorkomt zweetvlekken
    Dun, zacht en licht
    Helpt bij acne en huid-irritatie
Hat Liners zijn gemaakt met sterke lijm, zodat ze goed hechten aan elk type hoofddeksel. Zeer geschikt voor in de bouwhelm of sporthelm.

”No-Sweat-zakelijk-zweten-plaszakken”

de 'Notfall' plaszak
Er zijn situaties waar je niet wil of niet kunt urineren. Op reis, in de boot, bij openbare vieze toiletten langs de snelweg, in de file en zo verder. In de bouw of fabriek zijn er plaatsen en momenten dat even naar het toilet gaan niet kan, bijvoorbeeld in de hijskraan.
Met de 'Notfall' plaszakken kan het wel (Duits: noodgeval). Met de "notfall wc" heb je altijd de mogelijkheid om te urineren. Op een eenvoudige en hygienische manier.
 

Staffelkorting

Wil je ineens voor het hele bedrijf bestellen, neem dan even contact met ons op. Bij grotere aantallen, kom je in aanmerking voor onze staffelkorting.


Ben je pedicure, podotherapeut, schoenhersteller of iets anders in de 'voeten-business'? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.