NoSweat's blog: over zweet, stank en ander ongemak

terug

Stinken je ski- of snowboardschoenen? No Sweat!

Nuvo Sport Fresh is het product dat stank bestrijdt op een 100 % biologische manier. Wanneer producten niet in een wasmachine kunnen maar wel bevattelijk zijn voor zweet dan is dit de meest ideale oplossing. Slechts een enkel spraytje en je spullen krijgen een heerlijke mint geur en de stinkende bacteriën worden direct afgebroken.
 
Ideaal voor skischoenen, snowboardschoenen, handschoenen en je helm. Kortom: alles dat bezweet is, maar niet in de wasmachine kan.

Nuvo Fresh werkt op microbiologische basis en is volledig biologisch afbreekbaar, er is geen alcohol of andere stof aan toegevoegd om te vernevelen en is daarom super veilig in gebruik voor alle leeftijden.

Dit 100 % biologische product werkt met bacteriën en micro-organismen. De spray wordt op of in het product gespoten, de ingespoten goede bacteriën (probiotica) eten de stinkende bacteriën op, zolang er stinkende bacteriën aanwezig zijn blijft het product werken. Dit in tegenstelling tot producten die alleen de geur maskeren. Nuvo Sport Fresh blijft werken en pakt het probleem bij de oorzaak aan. Daarnaast zorgt de mint voor een extra frisse geur.

Klik hier om meteen te bestellen.

Klik hier voor meer informatie over de werking van deze spray.


geschreven door NoSweat - 12-01-2018 13:31

laatst geupdate op : 12-01-2018 13:35

tags : skischoen, snowboardschoen, snowboardboot, skihandschoen, skihelm, wintersport, stinkende skischoen, skien, skivakantie