Je wil graag zonder sokken in je schoenen?

Dus ook zonder die toch-net-zichtbare sneakersokken?


voorbeelden van schoenen gedragen zonder sokken
 

Zonder zweetvoeten?

No sweat! Met cederhouten inlegzolen kan het.


Veel van onze klanten hebben sowieso last van zweetvoeten en gebruiken de cederhouten inlegzolen altijd in alle schoenen.

Maar we zien nu enorm veel bestellingen van klanten, die normaal gesproken niet zo'n last hebben van zweetvoeten. Behalve als ze geen sokken in hun schoenen dragen. Veelal het geval bij gymschoenen. Maar ook voor alle andere schoensoorten, waar je liever geen sokken bij draagt, zoals bijvoorbeeld ballerina's, pumps, loafers, mocassins, bootschoenen of espadrilles.

En die zogenaamde 'sneakersokken' (ook wel 'enkelsokken' of 'shoe liners'), die ervoor zorgen dat je geen sokken ziet, tja die zie je meestal toch wél... Cederhouten inlegzolen zie je niet zitten en voelen ook nog eens heerlijk fris aan je voeten.

 

 

"Echt goed dit! Met deze zolen kan ik met blote voeten in mijn sneakers. Ik had altijd moeite om sneakersokjes te vinden, die je echt niet ziet, maar nu hoeft dat niet meer."

Martin Joelvoos - Den Haag.

 

 

"Met blote voeten op deze zolen is een heerlijk gevoel. Het verkoelt en geeft een fijne grip in je schoen. Zweet ruik ik ook niet meer. Ik heb meteen bijbesteld voor mijn andere schoenen."

Claire - Haarlem.


Veel mensen zijn al enthousiast over de inlegzolen. Probeer ze nu ook!
 

Lees hier meer over cederhouten inlegzolen >>>

 â€Âbuigzaam-cederhoutâ€Â